taj motoshop: fz150i services and accessories
Welcome to taj motoshop! A place where fz's tuned and defined.

Register yourself for full access in this forum. Product on sale dedicated to the fazer fans especially for fz150i.
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» nak tanyo pasal tayar..
Tue Oct 18, 2016 4:27 pm by Rozella1517

» DESIGN A: HUMP REAR AND FLAT RIDER SEATING RM80
Wed Oct 12, 2016 8:29 pm by Rozella1517

» RPM 0, lampu engine menyala
Tue Aug 09, 2016 3:55 pm by Black leafs

» Your FZ Top Speed
Thu Jun 30, 2016 12:02 pm by charles

» HAZARD LIGHT RM20
Thu Oct 15, 2015 11:04 pm by suhbah

» Motor semput, enjin mati, susah nak hidup
Thu Oct 08, 2015 8:08 pm by shonen

» Cuci Moto - Bangi - Kajang
Fri Sep 25, 2015 1:49 pm by Foxtrot150

» Minta pandangan otai-otai fz sekalian,nak beli fz second
Tue Sep 22, 2015 3:00 pm by omarba

» odometer dah lebih 99999 km
Tue Sep 22, 2015 10:52 am by omarba

Shopmotion


Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates
free forum
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


Introduction....

View previous topic View next topic Go down

Introduction....

Post by Ristoe on Sat Oct 24, 2009 9:23 pm

Assalam'alaikum & Salam 1 Malaysia... Very Happy

ok..memandangkan forum ni baru lagi so aku pun nk introduce diri juga laa...hehe..

name: Wan Muzaffar Wan Mohd Hanafiah
nickname: Ristoe
address: Taman Setiawangsa, Kuala Lumpur...
profession: Musician, AV Technician
marriage status: Single & Available
age: tahun depan dah 28 plak...huhu
vehicle/plate number: WSR4401
hobby: Music, Mancing, Travel, Shopping, Watching...
etc: Pernah eksiden skali dengan FZ...time tu baru sebulan pakai..claim insuran lama jugak la baru nak dapat claim semua..so nasihat kat sini..selaju mana pun motor anda, beringat la skit,kita tu naik motor, bukan naik kereta..skali eksiden, nyawa di hujung dunia..

Kat sini nk ucap CAYALAA pada Bro Taj..memang makin berkembang, dah mcm2 accessories bleh didapati kat sini...
sebelum ni dah pernah order dengan Bro Taj..terima kasih atas tunjuk ajar n usaha utk memperkembangkan lagi dalam bidang permotoran Yamaha FZ ni...

Ristoe

Posts : 47
Join date : 2009-10-21
Age : 34
Location : Kuala Lumpur & Janda Baik, Pahang.

View user profile http://facebook.com/ristoe

Back to top Go down

Re: Introduction....

Post by taj on Sat Oct 24, 2009 9:29 pm

tq bro...kat sini bro sumbangkan la sikit makat sebagai musician tu...buat lagu sikti utk fz ker..hehehe Very Happy

anway jalan 2 dulu..forum ni baru..

_________________
Any inquiries on fz150i products and quotation of prices, please send Private Message (PM) or SMS @ 0182477492

taj
Admin

Posts : 6398
Join date : 2009-10-19
Age : 38
Location : Alor Setar, Kedah

View user profile http://fz150i.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Introduction....

Post by skankin on Mon Oct 26, 2009 1:43 am

welcome bro..

aku pun dh eksiden dgn fz ni..jatuh skit je, tp mcm2 bengkok..hahahha

skankin

Posts : 12
Join date : 2009-10-20
Age : 32
Location : KLANG

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduction....

Post by Ristoe on Wed Oct 28, 2009 4:56 pm

kalau nak buat lagu Tema khas untuk biker2 FZ pun boleh,tak pun masuk je forum ni terus lagu terpasang..tapi kurang berbaloi kot..kita naik motor bukan ada woofer kat motor..hehe..
Tapi kalau korang ada event nak pakai artis,boleh la roger aku,cakap je nak artis apa,semua boleh,sebab aku ada buat event management sebelum ni..nak band ada,artis solo ada,female or male singer,nak pakai artis/pelakon or penyanyi untuk sebarang majlis pun ada,kecuali band orang kahwin,yang tu aku tak terima..hehe..

Ristoe

Posts : 47
Join date : 2009-10-21
Age : 34
Location : Kuala Lumpur & Janda Baik, Pahang.

View user profile http://facebook.com/ristoe

Back to top Go down

Re: Introduction....

Post by Sponsored content Today at 1:58 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum