taj motoshop: fz150i services and accessories
Welcome to taj motoshop! A place where fz's tuned and defined.

Register yourself for full access in this forum. Product on sale dedicated to the fazer fans especially for fz150i.
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» step by step to order product from taj motoshop
Tue Jan 24, 2017 12:03 pm by ihsanecan

» nak tanyo pasal tayar..
Tue Oct 18, 2016 4:27 pm by Rozella1517

» DESIGN A: HUMP REAR AND FLAT RIDER SEATING RM80
Wed Oct 12, 2016 8:29 pm by Rozella1517

» RPM 0, lampu engine menyala
Tue Aug 09, 2016 3:55 pm by Black leafs

» Your FZ Top Speed
Thu Jun 30, 2016 12:02 pm by charles

» HAZARD LIGHT RM20
Thu Oct 15, 2015 11:04 pm by suhbah

» Motor semput, enjin mati, susah nak hidup
Thu Oct 08, 2015 8:08 pm by shonen

» Cuci Moto - Bangi - Kajang
Fri Sep 25, 2015 1:49 pm by Foxtrot150

» Minta pandangan otai-otai fz sekalian,nak beli fz second
Tue Sep 22, 2015 3:00 pm by omarba

Shopmotion


Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates
free forum
 
December 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Calendar Calendar


korang bca je la comment pasal FZ kita

Page 5 of 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by wewe on Sat Mar 19, 2011 10:25 pm

hahaahah itu kira bagus, so next time kene tahan leh la up soalan yg sama... hehehehehee
avatar
wewe

Posts : 578
Join date : 2011-02-07
Age : 36
Location : shah alam/ 014 3646492

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by ejam on Sun Mar 20, 2011 10:44 am

ok la klu mcm 2.. aku blik kg kt taiping bru ni panas jgk ht dok tngok lc 135, ex5, lagenda dll smua guna ekzos bising.. moto aku stendet ja..huhuhu dh dpt info mcm ni mmg x sbr2 nk tkar ekzos baru hahaha... Very Happy bab fairing plak aku x pnah kna tahan lg la..jmpa jpj pun lepas ja..
avatar
ejam

Posts : 29
Join date : 2010-08-29
Location : pendang, kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by wewe on Sun Mar 20, 2011 11:25 am

hahaah terbaek.
avatar
wewe

Posts : 578
Join date : 2011-02-07
Age : 36
Location : shah alam/ 014 3646492

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by shinji88 on Sun Mar 20, 2011 12:43 pm

Eh...org taiping...satu kampung...hahaha
Bile la dpt pkai eksos pom pom pom ni.....
avatar
shinji88

Posts : 868
Join date : 2010-10-10
Age : 29
Location : shah alam n taiping

View user profile http://shinjiizac.blogspot.com

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by ejam on Sun Mar 20, 2011 3:13 pm

ye la shinji.. x perasan td hahaha..x sbar ni nk pom pom pom jgk..
avatar
ejam

Posts : 29
Join date : 2010-08-29
Location : pendang, kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by wewe on Sun Mar 20, 2011 6:27 pm

oi, aku pon perak gak, malim nawar....... so same la juge iye..
avatar
wewe

Posts : 578
Join date : 2011-02-07
Age : 36
Location : shah alam/ 014 3646492

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by shinji88 on Sun Mar 20, 2011 8:07 pm

Ye ye je wewe ni...haha...
avatar
shinji88

Posts : 868
Join date : 2010-10-10
Age : 29
Location : shah alam n taiping

View user profile http://shinjiizac.blogspot.com

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by wewe on Sun Mar 20, 2011 8:47 pm

betol la, kg tebing tinggi........ dkt ngan kuala dipang, simpang 3 caltex tuh....
avatar
wewe

Posts : 578
Join date : 2011-02-07
Age : 36
Location : shah alam/ 014 3646492

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by AfiqZ on Sun Mar 20, 2011 8:49 pm

jauh bebenor kamu ni wewe. dulu aku buat kajian kt lombong situ2 le..abes balik kene kaco sume. haha..kalau ade nk singgah kuale, kabor le teman. bleh teman menyambut. hehe..
avatar
AfiqZ

Posts : 13
Join date : 2011-02-13
Age : 30
Location : Penang

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by wewe on Sun Mar 20, 2011 9:08 pm

kg aje sane, dok nyer shah alam... hahaha lombong terbaek kt situ...... x penah puas aku mancing kt sana..... wahahhahahahaa bocat, raje,are are, dan macam macam lagi.... sori lari topik.
avatar
wewe

Posts : 578
Join date : 2011-02-07
Age : 36
Location : shah alam/ 014 3646492

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by shinji88 on Sun Mar 20, 2011 9:27 pm

Hahaha...ngarut smpai bab ikan dh..hihihi
avatar
shinji88

Posts : 868
Join date : 2010-10-10
Age : 29
Location : shah alam n taiping

View user profile http://shinjiizac.blogspot.com

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by freezodeedo on Sun Mar 20, 2011 9:49 pm

ikan pulok masok haha
avatar
freezodeedo

Posts : 388
Join date : 2011-03-12
Age : 28
Location : penang-selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by black.zaku on Sun Mar 20, 2011 10:14 pm

hahahha...
tangkap FZ pki pki joran kat lombong
avatar
black.zaku

Posts : 296
Join date : 2011-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by freezodeedo on Sun Mar 20, 2011 10:55 pm

haha jom2 aku nk g mengai gak la...
avatar
freezodeedo

Posts : 388
Join date : 2011-03-12
Age : 28
Location : penang-selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by wewe on Mon Mar 21, 2011 12:32 am

hahaha tp bawak fz payah ckit, xde tmpt nk letak umpan. huhuhuhu
avatar
wewe

Posts : 578
Join date : 2011-02-07
Age : 36
Location : shah alam/ 014 3646492

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by black.zaku on Mon Mar 21, 2011 1:14 am

msk je dlm tank...
kasi umpan 2 mati..
senang nk cangkuk kt mata kail
avatar
black.zaku

Posts : 296
Join date : 2011-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by RoachJMP7850 on Mon Mar 21, 2011 1:28 am

hehe jdikan fz sbgai joran ok lagi..jgn smpai fz tu masuk lombong..memang ikan2 tu r jadi new rider moto korg nnti hehe..
avatar
RoachJMP7850

Posts : 793
Join date : 2011-02-25
Age : 97
Location : bee pee

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by black.zaku on Mon Mar 21, 2011 11:14 am

hahaha..
benang ikat kt tya belakang..
pas 2 lau dah dpt ikan star moto n pulas miyak...
avatar
black.zaku

Posts : 296
Join date : 2011-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by ejam on Mon Mar 21, 2011 2:34 pm

aku x reti nk mengai ikan.. tp klu dh fz dijadikan joran mmg aku nk tngok sngt2..hahahaha
avatar
ejam

Posts : 29
Join date : 2010-08-29
Location : pendang, kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by fritz_dust on Mon Mar 21, 2011 6:12 pm

wewe wrote:hahaahah itu kira bagus, so next time kene tahan leh la up soalan yg sama... hehehehehee

kahkahkah....trus lege ye brader? nasib xsumbat mcm2 dlm ekjos tu kasi bisu..hahahaha lol!
avatar
fritz_dust

Posts : 286
Join date : 2011-01-03
Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by fritz_dust on Mon Mar 21, 2011 6:17 pm

FZ wat pancing ikan mane blh brader...ape daaa
pancing aweks2 boleh la...larikkkk What a Face
avatar
fritz_dust

Posts : 286
Join date : 2011-01-03
Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by black.zaku on Mon Mar 21, 2011 7:27 pm

2 y bes 2..
pancing awek
avatar
black.zaku

Posts : 296
Join date : 2011-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by freezodeedo on Mon Mar 21, 2011 9:22 pm

semalam aku g kl...parking r jap kat tpi sogo tuh coz ujan... pastu lalu satu keta bapak dye bawak..pastu selamba ja anak dya bkak tingkap pastu ludah kat moto aku!!!! siamang tol bdak tu lau aku jmpe lg siap dye!! ape slah fz aku tuh hah!!
avatar
freezodeedo

Posts : 388
Join date : 2011-03-12
Age : 28
Location : penang-selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by freezodeedo on Mon Mar 21, 2011 9:24 pm

tu r bgus2...kes aku neh budak yg ludah kat fz aku neh,x puas ati tol la...
avatar
freezodeedo

Posts : 388
Join date : 2011-03-12
Age : 28
Location : penang-selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by black.zaku on Mon Mar 21, 2011 10:42 pm

bako ke kereta bapak dia 2...
pas 2 ramai2 kt anak dia.
sape sokong saya...
avatar
black.zaku

Posts : 296
Join date : 2011-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum