taj motoshop: fz150i services and accessories
Welcome to taj motoshop! A place where fz's tuned and defined.

Register yourself for full access in this forum. Product on sale dedicated to the fazer fans especially for fz150i.
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» step by step to order product from taj motoshop
Tue Jan 24, 2017 12:03 pm by ihsanecan

» nak tanyo pasal tayar..
Tue Oct 18, 2016 4:27 pm by Rozella1517

» DESIGN A: HUMP REAR AND FLAT RIDER SEATING RM80
Wed Oct 12, 2016 8:29 pm by Rozella1517

» RPM 0, lampu engine menyala
Tue Aug 09, 2016 3:55 pm by Black leafs

» Your FZ Top Speed
Thu Jun 30, 2016 12:02 pm by charles

» HAZARD LIGHT RM20
Thu Oct 15, 2015 11:04 pm by suhbah

» Motor semput, enjin mati, susah nak hidup
Thu Oct 08, 2015 8:08 pm by shonen

» Cuci Moto - Bangi - Kajang
Fri Sep 25, 2015 1:49 pm by Foxtrot150

» Minta pandangan otai-otai fz sekalian,nak beli fz second
Tue Sep 22, 2015 3:00 pm by omarba

Shopmotion


Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates
free forum
 
October 2017
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Calendar Calendar


korang bca je la comment pasal FZ kita

Page 6 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by wewe on Mon Mar 21, 2011 11:00 pm

susah, aku dh try pancing awek, x dpt, mungkin awek tuh x dgr masa aku ayat dier sbb ekjos bising sgt.... lalalalaa
avatar
wewe

Posts : 578
Join date : 2011-02-07
Age : 35
Location : shah alam/ 014 3646492

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by fritz_dust on Mon Mar 21, 2011 11:19 pm

wewe wrote:susah, aku dh try pancing awek, x dpt, mungkin awek tuh x dgr masa aku ayat dier sbb ekjos bising sgt.... lalalalaa

ehem..ehemm...iklan ni utk org2 BUJANG SHJ ye...
yang ade anak bini boleh cuci mate jerkk...
kahkah cyclops
avatar
fritz_dust

Posts : 286
Join date : 2011-01-03
Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by freezodeedo on Mon Mar 21, 2011 11:35 pm

aku sokong ko black........
avatar
freezodeedo

Posts : 388
Join date : 2011-03-12
Age : 28
Location : penang-selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by wewe on Mon Mar 21, 2011 11:40 pm

fritz_dust wrote:
wewe wrote:susah, aku dh try pancing awek, x dpt, mungkin awek tuh x dgr masa aku ayat dier sbb ekjos bising sgt.... lalalalaa

ehem..ehemm...iklan ni utk org2 BUJANG SHJ ye...
yang ade anak bini boleh cuci mate jerkk...
kahkah cyclops

oh patut la :p
avatar
wewe

Posts : 578
Join date : 2011-02-07
Age : 35
Location : shah alam/ 014 3646492

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by shinji88 on Tue Mar 22, 2011 8:03 am

freezodeedo wrote:semalam aku g kl...parking r jap kat tpi sogo tuh coz ujan... pastu lalu satu keta bapak dye bawak..pastu selamba ja anak dya bkak tingkap pastu ludah kat moto aku!!!! siamang tol bdak tu lau aku jmpe lg siap dye!! ape slah fz aku tuh hah!!

mybe budak tu nk ludah kat moto len,tp tkene kat moto ko kot...hehehe

Xpon mybe bapak die suh ludah coz tension xdpt pkai Fz kot...
Very Happy
avatar
shinji88

Posts : 868
Join date : 2010-10-10
Age : 29
Location : shah alam n taiping

View user profile http://shinjiizac.blogspot.com

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by black.zaku on Tue Mar 22, 2011 1:16 pm

dak 2 memg sengaja nk ludah kt moto ko or dia nk buang kahah tp terkena moto ko??
avatar
black.zaku

Posts : 296
Join date : 2011-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by freezodeedo on Tue Mar 22, 2011 5:39 pm

xdela...dye da lame tgok aku,time tu ak,time tu aku dekat agy,pas da jaoh baru day wat sial dye.....
avatar
freezodeedo

Posts : 388
Join date : 2011-03-12
Age : 28
Location : penang-selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by black.zaku on Tue Mar 22, 2011 8:03 pm

fuck la dak 2...
kat bako je dak 2....
bako.....
sape sokong
x puas hati tol la aq....
lau x puas hati ckp la....
cam budak2 (budak ludah)
ko kenal ke dak 2.. lau enal ko sesah je
avatar
black.zaku

Posts : 296
Join date : 2011-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by wewe on Tue Mar 22, 2011 8:46 pm

itu kan dah termasuk spesis akal kurang, pendidikan x cukup, kau bersabarla bykbyk.org cmni mmg ada.......
avatar
wewe

Posts : 578
Join date : 2011-02-07
Age : 35
Location : shah alam/ 014 3646492

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by freezodeedo on Thu Mar 24, 2011 9:31 am

xkenal dak mna...ntah ulu banat muncul!! ku jmpak t ku bako je keta dya tuh
avatar
freezodeedo

Posts : 388
Join date : 2011-03-12
Age : 28
Location : penang-selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by 6p on Thu Mar 24, 2011 10:29 am

bakorr j lol!
avatar
6p

Posts : 52
Join date : 2011-03-24
Age : 28
Location : penang & terengganu

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by black.zaku on Thu Mar 24, 2011 11:33 am

kta bako kta bako..
hahaah
avatar
black.zaku

Posts : 296
Join date : 2011-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by freezodeedo on Thu Mar 24, 2011 12:49 pm

hahah cntek... lol!
avatar
freezodeedo

Posts : 388
Join date : 2011-03-12
Age : 28
Location : penang-selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by ejam on Mon Mar 28, 2011 12:25 pm

bako bako bako... aku skong... Twisted Evil
avatar
ejam

Posts : 29
Join date : 2010-08-29
Location : pendang, kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by RoachJMP7850 on Mon Mar 28, 2011 12:48 pm

jgn bakar je..rentongkan trus..wuhuhu
avatar
RoachJMP7850

Posts : 793
Join date : 2011-02-25
Age : 97
Location : bee pee

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by adamkitaro on Mon Mar 28, 2011 1:15 pm

jom bakor ikan lagi sedap...mana lokasi ?....ulu yam?..hutan kancing?..ehehehe
avatar
adamkitaro

Posts : 65
Join date : 2009-12-23
Age : 37
Location : Putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by black.zaku on Mon Mar 28, 2011 1:55 pm

pas 2 tanan pokok cili.
hee...
avatar
black.zaku

Posts : 296
Join date : 2011-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by firdaus1986 on Mon Mar 28, 2011 3:00 pm

[quote="freezodeedo"]semalam aku g kl...parking r jap kat tpi sogo tuh coz ujan... pastu lalu satu keta bapak dye bawak..pastu selamba ja anak dya bkak tingkap pastu ludah kat moto aku!!!! siamang tol bdak tu lau aku jmpe lg siap dye!! ape slah fz aku tuh hah!]

Evil or Very Mad XPATUTT
avatar
firdaus1986

Posts : 23
Join date : 2011-03-10
Age : 31
Location : kulim-sik-kl-terengganu

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by ejam on Mon Mar 28, 2011 5:09 pm

mmg xpatut... aku xbesa kena mcm 2 sbb 2 panas jgk bla dngr cta mcm 2.. tp pnah la jgk diperlekehkan.. apa salah fz kta????????
avatar
ejam

Posts : 29
Join date : 2010-08-29
Location : pendang, kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by shinji88 on Mon Mar 28, 2011 6:25 pm

Sbb diorg jeles ngn efjek kiter ler..hehehe
avatar
shinji88

Posts : 868
Join date : 2010-10-10
Age : 29
Location : shah alam n taiping

View user profile http://shinjiizac.blogspot.com

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by freezodeedo on Mon Mar 28, 2011 9:39 pm

ejam wrote:mmg xpatut... aku xbesa kena mcm 2 sbb 2 panas jgk bla dngr cta mcm 2.. tp pnah la jgk diperlekehkan.. apa salah fz kta????????
ntah la apa salah nye xtau
avatar
freezodeedo

Posts : 388
Join date : 2011-03-12
Age : 28
Location : penang-selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by aiman1109 on Mon Mar 28, 2011 11:32 pm

Biarkan dia bro.nanti suatu masa air liur diabeh bila dok ludah motor efjek.baru dia tau penting air liur untuk mulut tu.hehehe
avatar
aiman1109

Posts : 187
Join date : 2010-05-19
Age : 41
Location : Kuching

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by freezodeedo on Mon Mar 28, 2011 11:40 pm

hahahahha btol3
avatar
freezodeedo

Posts : 388
Join date : 2011-03-12
Age : 28
Location : penang-selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by johafatly on Tue Mar 29, 2011 5:37 pm

hohohoho...aku pun penah kena ludah.blh pulak air ludah driver bus tu park betul2 kat belakang tapak tangan aku.aku kejo die smpy kat klang sentral.aku potong bus tu n tahan bus tu mcm cite hindustan.sib baik bus tu brek,kalo x arwah da aku.aku turun moto ketuk pintu soh die bukak pintu bus.pastu aku nek bus,die trus minta sori kat aku.die kata die xpasan.nak je aku libas dgn rantai kat driver bus tu.die pun ambik tisu,lap2 kan tangan aku.
skrg ni bile bus tu jumpa aku kat jalan,mesti die tegur aku.die bg lampu,kadang2 hon kat aku.
avatar
johafatly

Posts : 28
Join date : 2009-10-21
Location : subang jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by johafatly on Tue Mar 29, 2011 5:48 pm

org2 yg nek moto mcm kite ni jgn bg muka sgt kat org2 yg bawa roda 4 ni.aku pun ade gak kete,tp still hormat kat org2 lain.adek2 bawa beskal ke,yg bawa kapal korek ke,lori ke.semua aku hormat.kalo ade yg wat taik dgn aku baru aku wat taik pulak dgn dorg.(penah baling safety boot kat lori)sib baik xilang boot aku,kalo x terbang 4rat.
avatar
johafatly

Posts : 28
Join date : 2009-10-21
Location : subang jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: korang bca je la comment pasal FZ kita

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum