taj motoshop: fz150i services and accessories
Welcome to taj motoshop! A place where fz's tuned and defined.

Register yourself for full access in this forum. Product on sale dedicated to the fazer fans especially for fz150i.
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» step by step to order product from taj motoshop
Tue Jan 24, 2017 12:03 pm by ihsanecan

» nak tanyo pasal tayar..
Tue Oct 18, 2016 4:27 pm by Rozella1517

» DESIGN A: HUMP REAR AND FLAT RIDER SEATING RM80
Wed Oct 12, 2016 8:29 pm by Rozella1517

» RPM 0, lampu engine menyala
Tue Aug 09, 2016 3:55 pm by Black leafs

» Your FZ Top Speed
Thu Jun 30, 2016 12:02 pm by charles

» HAZARD LIGHT RM20
Thu Oct 15, 2015 11:04 pm by suhbah

» Motor semput, enjin mati, susah nak hidup
Thu Oct 08, 2015 8:08 pm by shonen

» Cuci Moto - Bangi - Kajang
Fri Sep 25, 2015 1:49 pm by Foxtrot150

» Minta pandangan otai-otai fz sekalian,nak beli fz second
Tue Sep 22, 2015 3:00 pm by omarba

Shopmotion


Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates
free forum
 
April 2017
MonTueWedThuFriSatSun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Calendar Calendar


Kenapa motosikal tidak ada pandu uji(Test Ride)?

View previous topic View next topic Go down

Kenapa motosikal tidak ada pandu uji(Test Ride)?

Post by burgerking on Sun Feb 20, 2011 6:02 pm

Assalamualaikum..
Kes ni jadi sbb time dlu sblm abik moto kitorg punya la survey kdai last2 baru le trpkir.knpa tkleh nk test ride moto(tk kira la cup or superbike).tk sume moto drive style sama kan?
avatar
burgerking

Posts : 159
Join date : 2011-02-03
Age : 28
Location : Parit Buntar

View user profile

Back to top Go down

Re: Kenapa motosikal tidak ada pandu uji(Test Ride)?

Post by taj on Sun Feb 20, 2011 6:52 pm

risiko tinggi kut...dan market motosikal ni tak mcm market kereta...nak convince buyer segment dgn harga brpuluh2 ribu mcm kereta...

still dgn test ride dapat convince lagi buyer untuk low segment buyer seperti motosikal cub..cadangan yg bagus

dan saya rasa masa ekspo atau mana2 roadshow mmg ada test ride pun..dah ada benda ni cuma bukan semua dealer buat..

_________________
Any inquiries on fz150i products and quotation of prices, please send Private Message (PM) or SMS @ 0182477492
avatar
taj
Admin

Posts : 6398
Join date : 2009-10-19
Age : 38
Location : Alor Setar, Kedah

View user profile http://fz150i.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Kenapa motosikal tidak ada pandu uji(Test Ride)?

Post by wewe on Sun Feb 20, 2011 8:15 pm

penah skali je aku tgk lagenda utk test drive..... pelik gak
avatar
wewe

Posts : 578
Join date : 2011-02-07
Age : 35
Location : shah alam/ 014 3646492

View user profile

Back to top Go down

Re: Kenapa motosikal tidak ada pandu uji(Test Ride)?

Post by AdiEDes on Sun Feb 20, 2011 8:21 pm

takat review mtor & komen rider2 je kire test drive ak...huuu
avatar
AdiEDes

Posts : 218
Join date : 2011-02-06
Age : 28
Location : Kajang & Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: Kenapa motosikal tidak ada pandu uji(Test Ride)?

Post by wewe on Sun Feb 20, 2011 8:22 pm

hehehe btol......
avatar
wewe

Posts : 578
Join date : 2011-02-07
Age : 35
Location : shah alam/ 014 3646492

View user profile

Back to top Go down

Re: Kenapa motosikal tidak ada pandu uji(Test Ride)?

Post by sepatboy on Mon Feb 21, 2011 11:03 am

takot rider bawak lari .. hahhaha Laughing

avatar
sepatboy

Posts : 35
Join date : 2011-02-20
Age : 31
Location : Seremban & Cheras

View user profile

Back to top Go down

Re: Kenapa motosikal tidak ada pandu uji(Test Ride)?

Post by burgerking on Mon Feb 21, 2011 9:14 pm

Rider tk lari.tp tggu expo bkn sumee xpo ada ruang besar.slama la saya duk nek moto ni tk pernah ada lg moto lekat test drive.tp klu ada kn lebih baik.keta pn tk semestinya test drive beli kn kn?
avatar
burgerking

Posts : 159
Join date : 2011-02-03
Age : 28
Location : Parit Buntar

View user profile

Back to top Go down

Re: Kenapa motosikal tidak ada pandu uji(Test Ride)?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum