taj motoshop: fz150i services and accessories
Welcome to taj motoshop! A place where fz's tuned and defined.

Register yourself for full access in this forum. Product on sale dedicated to the fazer fans especially for fz150i.
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» step by step to order product from taj motoshop
nak taye mcm ne nak pasang tail light cbr 150 kat fz EmptyMon Oct 15, 2018 12:50 pm by Fqrid

» nak tanyo pasal tayar..
nak taye mcm ne nak pasang tail light cbr 150 kat fz EmptyTue Oct 18, 2016 4:27 pm by Rozella1517

» DESIGN A: HUMP REAR AND FLAT RIDER SEATING RM80
nak taye mcm ne nak pasang tail light cbr 150 kat fz EmptyWed Oct 12, 2016 8:29 pm by Rozella1517

» RPM 0, lampu engine menyala
nak taye mcm ne nak pasang tail light cbr 150 kat fz EmptyTue Aug 09, 2016 3:55 pm by Black leafs

» Your FZ Top Speed
nak taye mcm ne nak pasang tail light cbr 150 kat fz EmptyThu Jun 30, 2016 12:02 pm by charles

» HAZARD LIGHT RM20
nak taye mcm ne nak pasang tail light cbr 150 kat fz EmptyThu Oct 15, 2015 11:04 pm by suhbah

» Motor semput, enjin mati, susah nak hidup
nak taye mcm ne nak pasang tail light cbr 150 kat fz EmptyThu Oct 08, 2015 8:08 pm by shonen

» Cuci Moto - Bangi - Kajang
nak taye mcm ne nak pasang tail light cbr 150 kat fz EmptyFri Sep 25, 2015 1:49 pm by Foxtrot150

» Minta pandangan otai-otai fz sekalian,nak beli fz second
nak taye mcm ne nak pasang tail light cbr 150 kat fz EmptyTue Sep 22, 2015 3:00 pm by omarba

Shopmotion


nak taye mcm ne nak pasang tail light cbr 150 kat fz Empty
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates
free forum
 
April 2019
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Calendar Calendar


nak taye mcm ne nak pasang tail light cbr 150 kat fz

Go down

nak taye mcm ne nak pasang tail light cbr 150 kat fz Empty nak taye mcm ne nak pasang tail light cbr 150 kat fz

Post by bartshah on Wed Mar 02, 2011 12:51 pm

nak taye mcm ne nak pasang tail light cbr 150 kat fz??

sbb aku da bli tapi mcm ne pasang ye...aku try tapi tak leh.....sbb aku ada tgk moto fz ada pakai tail light cbr 150 lawa gak....
bartshah
bartshah

Posts : 8
Join date : 2010-06-18

View user profile

Back to top Go down

nak taye mcm ne nak pasang tail light cbr 150 kat fz Empty Re: nak taye mcm ne nak pasang tail light cbr 150 kat fz

Post by taj on Wed Mar 02, 2011 12:56 pm

kena modi bro..benda tu bukan plug n play...

then wayar kena tau mana for stop light, runniing light dan negatif

_________________
Any inquiries on fz150i products and quotation of prices, please send Private Message (PM) or SMS @ 0182477492
nak taye mcm ne nak pasang tail light cbr 150 kat fz Siggy3
taj
taj
Admin

Posts : 6398
Join date : 2009-10-19
Age : 40
Location : Alor Setar, Kedah

View user profile http://fz150i.forumotion.com

Back to top Go down

nak taye mcm ne nak pasang tail light cbr 150 kat fz Empty Re: nak taye mcm ne nak pasang tail light cbr 150 kat fz

Post by shinji88 on Wed Mar 02, 2011 9:05 pm

Bro taj x nak jual ke lampu tail cbr?
shinji88
shinji88

Posts : 868
Join date : 2010-10-10
Age : 31
Location : shah alam n taiping

View user profile http://shinjiizac.blogspot.com

Back to top Go down

nak taye mcm ne nak pasang tail light cbr 150 kat fz Empty Re: nak taye mcm ne nak pasang tail light cbr 150 kat fz

Post by taj on Wed Mar 02, 2011 9:08 pm

Tak jual sebab kena modified...byk yg buat untuk LC bukan FZ

_________________
Any inquiries on fz150i products and quotation of prices, please send Private Message (PM) or SMS @ 0182477492
nak taye mcm ne nak pasang tail light cbr 150 kat fz Siggy3
taj
taj
Admin

Posts : 6398
Join date : 2009-10-19
Age : 40
Location : Alor Setar, Kedah

View user profile http://fz150i.forumotion.com

Back to top Go down

nak taye mcm ne nak pasang tail light cbr 150 kat fz Empty Re: nak taye mcm ne nak pasang tail light cbr 150 kat fz

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum