taj motoshop: fz150i services and accessories
Welcome to taj motoshop! A place where fz's tuned and defined.

Register yourself for full access in this forum. Product on sale dedicated to the fazer fans especially for fz150i.
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» step by step to order product from taj motoshop
Tue Jan 24, 2017 12:03 pm by ihsanecan

» nak tanyo pasal tayar..
Tue Oct 18, 2016 4:27 pm by Rozella1517

» DESIGN A: HUMP REAR AND FLAT RIDER SEATING RM80
Wed Oct 12, 2016 8:29 pm by Rozella1517

» RPM 0, lampu engine menyala
Tue Aug 09, 2016 3:55 pm by Black leafs

» Your FZ Top Speed
Thu Jun 30, 2016 12:02 pm by charles

» HAZARD LIGHT RM20
Thu Oct 15, 2015 11:04 pm by suhbah

» Motor semput, enjin mati, susah nak hidup
Thu Oct 08, 2015 8:08 pm by shonen

» Cuci Moto - Bangi - Kajang
Fri Sep 25, 2015 1:49 pm by Foxtrot150

» Minta pandangan otai-otai fz sekalian,nak beli fz second
Tue Sep 22, 2015 3:00 pm by omarba

Shopmotion


Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates
free forum
 
November 2017
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Calendar Calendar


kat johor mane ada jual eksesori fz 150i?? mencari..

View previous topic View next topic Go down

kat johor mane ada jual eksesori fz 150i?? mencari..

Post by nasyafiq_aloy on Mon Oct 17, 2011 1:23 am

spe2 yang taw kat area johor yang jual aksesori fz,
kalau boleh kat kota tinggi,
harap bole roger-roger,
thanks Very Happy

nasyafiq_aloy

Posts : 23
Join date : 2011-09-22

View user profile

Back to top Go down

Re: kat johor mane ada jual eksesori fz 150i?? mencari..

Post by oltroman on Mon Oct 17, 2011 9:02 am

bro aku ada jugak cari kat johor.. stakat ni blum jumpe lagi. Singapore ada. Kau gi kelantan Lane Lim ah boy. tak pun kau join bebudak Johorean Fzian (JFZR) ... pm mamud crcs dalam facebook. Dah tu tanye laa bebudak dlm group tu ..
avatar
oltroman

Posts : 11
Join date : 2011-10-07

View user profile

Back to top Go down

Re: kat johor mane ada jual eksesori fz 150i?? mencari..

Post by nasyafiq_aloy on Mon Oct 17, 2011 3:06 pm

owh, k,k thanks, kelantan lane lim ah boy??? Question
btw oltroman, ko dok mne??

nasyafiq_aloy

Posts : 23
Join date : 2011-09-22

View user profile

Back to top Go down

Re: kat johor mane ada jual eksesori fz 150i?? mencari..

Post by oltroman on Tue Oct 18, 2011 9:18 am

alaa ko gi kat google map.. ko cari kelantan lane (nama jalan) kat situ ada kedai nama lim ah boy. kat singapore mmg glamer kedai tu. cuma aku tak brani beli enjin part kat situ.. takut takut china made... ramai je beli kat situ soo.. terpulanglah. aku duk bandar baru uda bro..
avatar
oltroman

Posts : 11
Join date : 2011-10-07

View user profile

Back to top Go down

Re: kat johor mane ada jual eksesori fz 150i?? mencari..

Post by nasyafiq_aloy on Tue Oct 18, 2011 3:13 pm

owh, k,k aq ingat bdak2 kelantan... haha, Very Happy ko slalu bli kat sne ap bro??

nasyafiq_aloy

Posts : 23
Join date : 2011-09-22

View user profile

Back to top Go down

Re: kat johor mane ada jual eksesori fz 150i?? mencari..

Post by rizan kck on Wed Oct 19, 2011 1:33 am

johor mmg ssh bro,byk kdi kwn pegi laici nye je yg byk...hampeh.
avatar
rizan kck

Posts : 5
Join date : 2011-09-17
Age : 35
Location : Johor Bahru & Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: kat johor mane ada jual eksesori fz 150i?? mencari..

Post by nasyafiq_aloy on Wed Oct 19, 2011 3:08 pm

hoho, tu la, habis tu bro bli kat mne??

nasyafiq_aloy

Posts : 23
Join date : 2011-09-22

View user profile

Back to top Go down

Re: kat johor mane ada jual eksesori fz 150i?? mencari..

Post by rizan kck on Wed Oct 19, 2011 9:09 pm

aksesori ape je yg bro cr???kwn bli bsepah2 ade kt skudai ade kt muar tu pun kebetulan lalu kt kdi tu..
avatar
rizan kck

Posts : 5
Join date : 2011-09-17
Age : 35
Location : Johor Bahru & Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: kat johor mane ada jual eksesori fz 150i?? mencari..

Post by nasyafiq_aloy on Thu Oct 20, 2011 2:38 pm

mcam smpan, half fairing, dan lain2.. bro ddok mne??

nasyafiq_aloy

Posts : 23
Join date : 2011-09-22

View user profile

Back to top Go down

Re: kat johor mane ada jual eksesori fz 150i?? mencari..

Post by rizan kck on Thu Oct 20, 2011 8:17 pm

duk 5 kedai bro..
avatar
rizan kck

Posts : 5
Join date : 2011-09-17
Age : 35
Location : Johor Bahru & Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: kat johor mane ada jual eksesori fz 150i?? mencari..

Post by nasyafiq_aloy on Fri Oct 21, 2011 12:54 am

5 kedai kat mne bro?? sori ah bnyak tnye, Very Happy

nasyafiq_aloy

Posts : 23
Join date : 2011-09-22

View user profile

Back to top Go down

Re: kat johor mane ada jual eksesori fz 150i?? mencari..

Post by Khairulmj492 on Fri Oct 21, 2011 2:31 pm

kat kedai Panjang ade... koter tinggi duk maner?.. aku orng kote gak..
kedai panjang sume ade.. set Daytona pon ade..

Khairulmj492

Posts : 9
Join date : 2011-06-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kat johor mane ada jual eksesori fz 150i?? mencari..

Post by nasyafiq_aloy on Fri Oct 21, 2011 2:39 pm

kdai panjang mne?? tong ah ape?? aku ddok taman kota jaya, bro dok mne??

nasyafiq_aloy

Posts : 23
Join date : 2011-09-22

View user profile

Back to top Go down

Re: kat johor mane ada jual eksesori fz 150i?? mencari..

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum