taj motoshop: fz150i services and accessories
Welcome to taj motoshop! A place where fz's tuned and defined.

Register yourself for full access in this forum. Product on sale dedicated to the fazer fans especially for fz150i.
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» nak tanyo pasal tayar..
Tue Oct 18, 2016 4:27 pm by Rozella1517

» DESIGN A: HUMP REAR AND FLAT RIDER SEATING RM80
Wed Oct 12, 2016 8:29 pm by Rozella1517

» RPM 0, lampu engine menyala
Tue Aug 09, 2016 3:55 pm by Black leafs

» Your FZ Top Speed
Thu Jun 30, 2016 12:02 pm by charles

» HAZARD LIGHT RM20
Thu Oct 15, 2015 11:04 pm by suhbah

» Motor semput, enjin mati, susah nak hidup
Thu Oct 08, 2015 8:08 pm by shonen

» Cuci Moto - Bangi - Kajang
Fri Sep 25, 2015 1:49 pm by Foxtrot150

» Minta pandangan otai-otai fz sekalian,nak beli fz second
Tue Sep 22, 2015 3:00 pm by omarba

» odometer dah lebih 99999 km
Tue Sep 22, 2015 10:52 am by omarba

Shopmotion


Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates
free forum
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


salam seberang laut

View previous topic View next topic Go down

salam seberang laut

Post by KucingGalak on Wed Mar 10, 2010 3:50 pm

name: azral
nickname: KucingGalak
address:langkawi
profession: Kerja Kerajaan
marriage status: Bujang
age: 31
vehicle/plate number: belum beli tapi cadang nak ambil FZ150i
hobby: surfing internet, tengok movie/ tv series

tak sangka jumpa forum macam nih. mengurangkan pening kepala kalau nak modify motor. syabas bro taj. aku nih baru bercadang nak ambil FZ150 tapi aku dok langkawi. reti ker pomen belah nih repair kalau rosak motor jenis nih? aku belum nampak orang pakai kat sini. siapa yang dok langkawi ada info pasal repair/maintenance motor ni dan lagi bagus kalau memang tuan empunya motor FZ sendiri tinggal di Langkawi minta call lah boleh nasihat aku kedai mana boleh pergi untuk repair/maintenance. kalau aku jadi beli maknanya aku upgrade dari Honda EX5 jer jadi knowledge aku memang sikit pasal motor nih.

KucingGalak

Posts : 7
Join date : 2010-03-10
Age : 38
Location : Langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: salam seberang laut

Post by KucingGalak on Wed Mar 10, 2010 3:53 pm

aku orang alor setar rumah kat jalan sultanah. dekat jer ngan rumah bro taj. kalau aku jadi ambil motor nih memang aku modify kat bro jer.

KucingGalak

Posts : 7
Join date : 2010-03-10
Age : 38
Location : Langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: salam seberang laut

Post by taj on Wed Mar 10, 2010 6:42 pm

ok...mai la..

contact aku kalau ada apa2...

0182477492

_________________
Any inquiries on fz150i products and quotation of prices, please send Private Message (PM) or SMS @ 0182477492

taj
Admin

Posts : 6398
Join date : 2009-10-19
Age : 38
Location : Alor Setar, Kedah

View user profile http://fz150i.forumotion.com

Back to top Go down

Re: salam seberang laut

Post by Sponsored content Today at 4:26 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum